www.vujj.se
Valutor:
herrskor vinter,sportskor online,boots stövlar herr,bekväma Sandaler
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


• Internationell frakt hanteras av Air INTERNATIONAL EMS Express Company, inom en veckas leverans vanligtvis.

• Alla beställningar är försäkrade för hela inköpsbeloppet och kan spåras på EMS-webbplatsen eller DHL.

• Alla internationella leveranser skickas via EMS Express, främst inom detaljhandeln, medan för grossisthandel, vänligen kontakta oss nu, klicka oss på Feedback nu! Det är därför du kan njuta av gratis frakt och bra rabatt som erbjuds här utanför detaljhandeln. Spara mer pengar nu och njut av äkta helt ny kvalitet.

• Vi är en professionell online-återförsäljare och samarbetar med EMS som uttrycker långsiktig leveransorder och levererar direkt till din dörr. Se till att du är hemma när paketet kommer att anlända.

• Alla paket skickas in i en annan låda !!

• Efter beställning, kolla din mail här för att få orderbekräftelse, och du kan också spåra din beställning online genom att klicka på botten av "Order Tracking" på vår hemsida!

Returpolicy

• Vi är engagerade i din fullständiga tillfredsställelse. Alla beställda föremål här ligger nära ordet här. "Vad du ser på vår hemsida är vad du får i 7days". Innan du har en enkel utbytes- och returpolicy, måste du kontakta oss med returleveransadressen innan du skickar tillbaka varorna. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade.

• Alla beställda artiklar är de rätta artiklarna du väljer här. Vi lovar dig om rätt orderpaket. Så om du returnerar rätt artiklar för återbetalning: Alla returartiklar är föremål för viss återbetalningsavgift. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

• Vi täcker inte fraktkostnaden för retur eller utbyte av rätt orderpaket, du ansvarar för fraktkostnaderna. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan vara ansvariga för förlorade leveranser.

• Alla returvaror ska skickas till leveransadressen vi mailar till dig efter att du fått vår feedback här!

utbyten

• Vi accepterar utbyten för en annan storlek eller färg inom 7 dagar efter det ursprungliga beställningsdatumet. Vänligen kontakta oss med ditt Order-ID och en av våra medarbetare hjälper dig. Om du vill utbyta objekt till en annan stil, måste du returnera dina artiklar för återbetalning * (enligt returpolicy) och placera en ny order för den stil du föredrar.

• Du måste kontakta oss innan du skickar objekten tillbaka. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

• Vi täcker inte fraktkostnaden för utbyten, du kommer att vara ansvarig för returposten och för fraktkostnaderna för fraktkostnaderna för att skicka ut de bytte artiklarna till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade leveranser. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte. Leveransavgifterna återbetalas inte.

Order Avbeställning

• Avbeställning av order måste beställas innan beställningen har skickats. Eftersom vi behandlar alla beställningar så snabbt som möjligt inom 6-8 timmar efter orderingången, så kan vi inte alltid avbryta en beställning efter det att den har placerats. Hoppas att du kan förstå i denna viktiga punkt. Anställningsförfrågningar efter det att beställningen har skickats behandlas enligt vår Returpolicy.

Vänligt meddelande: Om du inte fick ditt tio siffra spårningsnummer inom 3 dagar efter det att du beställde, kan din e-postserver ha sett det som spam. I det här fallet, kontakta oss för hjälp i orderens spårning.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2018 www.vujj.se